Drentse huiseigenaren kunnen met €200 korting hun CV-installatie updaten

1800 Drentse huiseigenaren kunnen deze winter heel voordelig hun CV-installatie laten updaten met de CV-verbeterbon. Met deze bon krijg je namelijk tot €200 korting op het waterzijdig inregelen van je CV-installatie.

Een warmer huis

Duurt het soms lang voordat je huis goed warm is, of worden sommige kamers langzamer warm? Dan kan waterzijdig inregelen een groot verschil maken, omdat je huis sneller en gelijkmatiger verwarmd wordt. En dat merk je: het wooncomfort neemt toe, je bespaart op je energie-/gasrekening én je levert een concrete bijdrage aan een duurzamere toekomst.

CV-verbeterbon actie

Er zijn in totaal 1800 CV-verbeterbonnen beschikbaar en alle Drentse woningeigenaren kunnen zich vanaf 16 december 2020 opgeven om mee te doen aan de actie. Een voorwaarde is wel dat je eigenaar bent van je CV-ketel. Op www.haaldewarmteinhuis.nl/cvverbeterbon staat alle informatie – en een simpel stappenplan over hoe je meedoet aan de actie. Je kunt daar ook terecht voor een inschatting van de totale kosten. Er doen op het moment van schrijven 5 erkende installatiebedrijven uit Drenthe mee aan de actie. Op de website kun je zelf een keuze maken uit de lijst van deelnemende bedrijven.

Wat is waterzijdig inregelen precies?

Bij waterzijdig inregelen worden de radiatoren (of vloerverwarming groepen) door een daartoe erkende installateur optimaal afgesteld, zodat ze goed in balans zijn. Hierdoor wordt de warmte in huis beter verdeeld en hoeft de CV-installatie minder hard te werken. Voor het waterzijdig inregelen van CV-installaties is de juiste kennis en expertise nodig.

Andere acties

De CV-verbeterbon actie is onderdeel van de campagne Haal de warmte in huis van de 12 Drentse gemeenten en het Drents Energieloket, in samenwerking met andere partners. Op dit moment kun je meedoen aan nog meer voordelige acties! Heb je bijvoorbeeld de waardebon van €50 voor energiebesparende producten al gebruikt? Of ben je benieuwd naar het rijdende Drents Energieloket, waar je nog veel meer leuke acties kunt vinden? Neem dan snel een kijkje op www.haaldewarmteinhuis.nl.