Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Met de nieuwsbrief van het Drents Energieloket ontvang je maandelijks de nieuwste voordelige acties, klustips voor het uitvoeren van energiebesparende maatregelen, ervaringsverhalen van duurzame Drenten, de activiteiten agenda én ander duurzaam nieuws uit Drenthe – direct in je inbox.

Wat staat er in de nieuwsbrief?

Financieel voordeel

Regelmatig zijn er acties waarbij je als woningeigenaar flinke korting kunt krijgen. Ook ontvang je informatie over regelingen en subsidies.

Duurzaam nieuws

Ben je geïnteresseerd in duurzame updates, klustips en ervaringsverhalen van andere Drenten? Ook hiervan houden we je op de hoogte.

Activiteiten agenda

Op de hoogte blijven van nieuws over evenementen en campagnes in jouw regio? Via de nieuwsbrief blijf je geïnformeerd en mis je niets.

Lees hier de laatste nieuwsbrieven

September 2020: met onder andere nieuws over de aftrap van de campagne, energielabels en bijzondere extra’s in gemeente Assen, De Wolden en Westerveld.

Oktober 2020: met onder andere nieuws over het vervolg van de RRE voor huurders, energielabels voor woningen en de Duurzame Huizenroute

November 2020: met andere andere nieuws over de CV-verbeterbon actie, de wintercampagne ‘Thuis op warmtetour’, en de nieuwe manier om je waardebon te verzilveren

December 2020: met onder andere de lancering van onze wintercampagne ‘Thuis op Warmtetour, nieuws over de subsidie voor groene daken in Assen en de Sinterklaas win-actie!

Meld je aan en blijf op de hoogte