Voorwaarden

In onderstaand overzicht vind je de voorwaarden voor het gebruik van de waardebon.

Het Drents Energieloket (samenwerkingsverband van Drentse gemeenten) heeft deze actie opgezet om je te helpen
je energierekening te verlagen, je wooncomfort te verhogen en bij te dragen aan een vermindering van de CO2-uitstoot.
De Rijksoverheid dekt de kosten van dit project en de waardebonnen door middel van een eenmalige uitkering voor het Drents Energieloket.

Actievoorwaarden

1. Het Drents Energieloket beschikt over een beperkt budget. Controleer het beschikbare budget voordat je iets aanschaft. Als dit budget op is zijn de waardebonnen niet meer geldig. OP = OP!
2. Zolang er budget is zijn de waardebonnen geldig van 1 september 2020 t/m 31 maart 2021.
3. Een waardebon is alleen inwisselbaar voor energiebesparende producten en/of diensten die je toepast in je eigen huis. De code op de waardebon is uniek en gekoppeld aan je adres.
4. De volledige lijst met producten en diensten waarvoor je de waardebon kunt gebruiken vind je hier.
5. Het aankoopbedrag betaal je eerst zelf. Na aanschaf kun je het bedrag hier terugvragen met de persoonlijke code op de waardebon. Na de controle van je gegevens en de aankoopbon, wordt het geld binnen 8 tot 12 weken op je bankrekening gestort.
6. Met de waardebon kun je minimaal een bedrag van € 25,- en maximaal € 50,- terugkrijgen. Als je minder dan € 25,- uitgeeft kun je geen geld terugvragen. Als je meer dan € 50,- uitgeeft dan krijg je maximaal € 50,- terug.
7. Iedere waardebon is één keer bruikbaar. Gebruik deze dus in één keer voor het maximale bedrag van € 50,-. Als je niet het hele bedrag in één keer terugvraagt, dan vervalt het restbedrag.

8. Let op: voor verzendkosten kun je geen teruggave krijgen.
9. Bewaar de aankoopbon minimaal één jaar. Er kan een controle plaatsvinden.
10. Als de ingediende bon onleesbaar is of niet zichtbaar is welke producten en/of diensten je hebt aangeschaft, kunnen wij je indiening niet controleren. In dit geval ontvang je per e-mail een formulier waarmee jij én de uitvoerder en/of winkel moeten verklaren welke maatregelen en/of producten zijn aangeschaft.
11. De waardebon is voor jou bedoeld en niet aan iemand anders over te dragen. Ook kun je de waardebon niet inwisselen voor geld.
12. Je kunt de waardebon uitsluitend inwisselen voor producten die zijn gekocht bij een uitvoerder of (web)winkel die in Nederland is gevestigd
13. De inhoud van deze voorwaarden is onder voorbehoud van schrijffouten, druk-, en zetfouten en interpretatie.
14. Als waardebonnen om wat voor reden dan ook niet (langer) geldig of inwisselbaar zijn, leidt dit niet tot enige aansprakelijkheid van de gemeenten, het Drents Energieloket en/of Winst uit je woning
15. De aangeschafte producten en/of diensten moeten uiterlijk op 31 maart 2021 zijn aangebracht in je woning.