Gemeente Aa en Hunze organiseert collectieve inkoopactie verduurzamingsmaatregelen

Met energie aan de slag in uw huis. Dat kan door energie te besparen, uw huis te isoleren en zelf energie op te wekken. Om u hierbij te helpen, organiseert de gemeente een inkoopactie voor maatregelen om uw huis te verduurzamen. Met deze actie kunt u verduurzamingsmaatregelen voor een scherpere prijs inkopen. En u betaalt een laag btw-tarief op de arbeidskosten. Deze week ontvangen alle huiseigenaren uit Aa en Hunze een uitnodiging van de gemeente voor de inkoopactie.

Hoe werkt het?

Winst uit je Woning organiseert de inkoopactie namens de gemeente. Zij helpen u van A tot Z bij het verduurzamen van uw huis. Tijdens de actie koopt een groep huiseigenaren gezamenlijk isolatiemaatregelen of zonnepanelen in. Daardoor zijn de voorwaarden goed en is de prijs scherp. Winst uit je woning werkt samen met bedrijven uit de regio die voldoen aan strenge voorwaarden op het gebied van kwaliteit, service en garantie.

Advies?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning of welke subsidie of lening u het best in kunt zetten dan kunt u contact opnemen met het Drents Energieloket. Het Drents Energieloket is opgezet door alle Drentse gemeenten om u onafhankelijk advies te geven. U kunt het loket bereiken via https://drentsenergieloket.nl/ of tel. 085 – 792 01 58

Doet u mee?

Schrijf u vóór 31 oktober 2020 gratis en vrijblijvend in op www.winstuitjewoning.nl. Op deze website vindt u ook meer informatie over de inkoopactie.