Bezoek het Loket op Wielen

Breng jij een bezoek aan het Loket op Wielen? In oktober en november zijn we op verschillende plekken in Drenthe te vinden. Kom langs voor energieadvies, om al je vragen rondom besparen te stellen, meer te weten te komen over een warmtepomp of zonnepanelen en natuurlijk om mee te doen aan onze tegeltjeswijsheden-wedstrijd!

Advies

Bij het Loket op Wielen krijg je vrijblijvend en gratis energieadvies op maat. Medewerkers van het Drents Energieloket helpen je graag met al je vragen. Van het wel of niet aanschaffen van een warmtepomp tot financiële regelingen.

Meer informatie

In je wijk of dorp

Samen met gemeenten en energiecoöperaties is een route langs een aantal wijken en dorpen in Drenthe uitgestippeld. Je bent welkom om langs te komen voor persoonlijk energieadvies, tips en adviezen uit te wisselen, een afspraak in te plannen met een energiecoach bij jou thuis en natuurlijk om mee te doen aan onze tegeltjeswijsheden-wedstrijd!

Samen

In Drenthe doen we het samen. Zonnepanelen nemen of je gevel laten isoleren kan nogal wat vragen oproepen. Gelukkig zijn er in Drenthe al heel veel mensen die je voor gingen, en die helpen je graag. Het loket op wielen vormt een ontmoetingsplek, zodat buren elkaar kunnen helpen met hun gouden tips en adviezen.

Waar komen we langs?

Haveltermade, Thorbeckelaan 73 (Kruiskerk) – 15 oktober van 12:00 tot 18:00

Ruinerwold, Havelterweg 3 (Coop) – 22 oktober van 13:00 tot 17:00

Assen, Martin Luther Kingweg 11 (sportvereniging Achilles) – 27 oktober van 13:00 tot 17:00

Beilen – Beilen, Het Spiek 4 (zwembad de Peppel) – 26 november van 13:00 tot 17:00

Altijd op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het Drents Energieloket en ontvang maandelijks de nieuwste acties, inspiratie, tips en ervaringsverhalen over energiebesparende maatregelen in je mailbox.

inschrijven