Doe mee met de duurzame tegeltjeswijsheden-wedstrijd!

Creatieve Drenten opgelet: het Loket op Wielen is op zoek naar tegeltjeswijsheden over duurzaamheid. De mooiste tegeltjes touren straks heel Drenthe door met het Loket op Wielen! Meedoen kan vanaf 15 oktober tot en met 30 november.

Waar zijn we naar op zoek?

Het Drents Energieloket organiseert dit najaar een Wijsheden-wedstrijd; een zoektocht naar de leukste tegeltjeswijsheden over duurzaamheid. Heb jij de gouden tip voor een lagere energierekening, galmen de wijze woorden van je grootmoeder nog door je achterhoofd of probeer je je kinderen al jaren bij te brengen de deuren achter zich dicht te trekken? Verwoord jouw duurzame boodschap in een tegeltjeswijsheid en breng hem langs!  Het mooiste tegeltje krijgt een vaste ereplek in het Loket op Wielen, waarmee we de hele provincie door rijden. Wie weet tourt jouw wijsheid straks dus heel Drenthe door!

Hoe doe je mee?

Dit najaar bezoekt het Loket op Wielen verschillende plekken in Drenthe. Iedereen die langs komt kan ter plekke een tegeltjes-formulier pakken en invullen. Het formulier is voorzien van een leeg tegeltje, en een plek om contactgegevens* in te vullen. Bij het Loket op Wielen is een brievenbus aanwezig om je inzending in te deponeren.
Mocht het echt niet lukken om langs te komen bij het Loket op Wielen, dan is het mogelijk om je inzending per post te versturen naar Hertenkamp 6, 95401 HL, Assen. Download daarvoor hier het formulier en print hem thuis uit.

*Deze gegevens hebben wij nodig om de winnaar van de wedstrijd te kunnen benaderen.

Waar komt het Loket op Wielen langs?

  • 15 oktober 2021 – Meppel, Thorbeckelaan 73 (Kruiskerk). 13:00 tot 17:00
  • 22 oktober 2021 – Ruinerwold, Havelterweg 3 (Coop).
  • 27 oktober 2021 – Assen, Martin Luther Kingweg 11 (P Sportcomplex Achilles).
  • 25 november 2021 – Beilen, Het Spiek 4 (P Zwembad de Peppel).

De voorwaarden op een rijtje:

  • Tegeltjeswijsheden moeten uiterlijk 1 december bij het Drents Energieloket zijn ingeleverd. 
  • De wijsheid moeten door de inzender zelf zijn geschreven.
  • Wanneer je je tegeltjeswijsheid bij ons inlevert geef je toestemming dat wij het mogen plaatsen op onze website, sociale media en andere communicatiekanalen.
  • Inleveren kan door langs te komen bij het Loket op Wielen.
  • Mocht het echt niet lukken om langs te komen bij het loket, dan kan de wijsheid per post worden verzonden naar Hertenkamp 6, 9401 HL Assen.
  • De winnaar wordt in de eerste week van december gekozen en op de hoogte gebracht via de contactgegevens op het deelnameformulier.