LED’s change the light!

Deze tijd van verwarmen en verlichten is knus en sfeervol, maar kan ook kostbaar zijn. Gebruik jouw €50 tegoed om duurzame LED lampen aan te schaffen. Daar heb je ook na de donkere maanden nog jaren plezier van!

Hét decembergevoel

Het is december; buiten is het grauw en koud, dus binnen mag het extra gezellig worden aangekleed. Daarbij helpt gezellige verlichting een hoop natuurlijk, maar dat brengt wel extra kosten met zich mee. Om er voor te zorgen dat je niet hoeft in te leveren op gezellige lampjes en hét decembergevoel helpen we je graag.

Er ligt €50,- voor je klaar om energiebesparende producten voor je woning aan te schaffen. Het Drents Energieloket biedt met de actie LED’s change the light! huiseigenaren in Drenthe de mogelijkheid hun waardebon van €50 in te zetten om LED verlichting aan te kopen. Dit kan tot en met 31 december 2021. Met een paar klikken verzilver je je bon eenvoudig voor de mooiste LED lampen.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar de webshop door hier óf op de button hieronder te klikken
  2. Selecteer de producten die je wil en plaats ze in het winkelmandje.
  3. Reken af met de persoonlijke code*.
  4. Je krijgt alles nu gratis thuisgestuurd!

Lees hier de voorwaarden van deze actie.
*Deze actie geldt voor alle Drentse woningeigenaren. Persoonlijke code kwijt of niet ontvangen? Vraag hier je code opnieuw aan.

LED op! Geen LED nodig maar wil je toch de waardebon verzilveren? Kijk hier voor meer producten waar de waardebon voor ingezet kan worden! De waardebon is echter maar één keer te gebruiken. Als je niet het hele bedrag in één keer gebruikt, dan vervalt het restbedrag. Wacht niet te lang want als het budget op is, is de waardebon niet meer geldig. Deze actie geldt alleen voor huiseigenaren die hun €50 waardebon nog niet eerder verzilverd hebben.

Klik hier om je LED lampen te kiezen

Wist je dat…

 

– energiebesparing van LED lampen kan oplopen tot 90%

– een LED lamp zo’n 15 tot 25 jaar mee gaat?

– het aantal branduren van een LED lamp rond de 50.000 ligt (een gewone gloeilamp heeft ca. 1000 branduren)?

– je met de aanschaf van LED verlichting meehelpt aan het verbeteren van het milieu en het terugdringen van CO2 uitstoot?

– je kunt ‘spelen’ met LED? Je kunt een LED lamp dimmen, ook op afstand of op gezette tijden!

  • LED-verlichting geen opwarmtijd nodigheeft? Zodra je de LED-lamp aan zet krijg je meteen het volle lichtvermogen.

Hoe kies je?

Overstappen op LED verlichting is een goed idee. Maar hoe kies je de juiste lamp? Wij helpen je op weg en leggen uit waar je op moet letten. Van Wattages tot Lumen, begrijpelijk uitgelegd.

Lees meer over LED

Stijlvolle LED

Interieuradviseur Margriet combineert duurzaam wonen met haar liefde voor interieur. Zo plaatste ze de mooiste LED lampen. Ze vertelt er alles over in de blog die ze voor ons schreef!

Lees hier haar blog!