Gemeente Westerveld

Op deze pagina vind je informatie over de campagne in de gemeente Westerveld. Als huiseigenaar kun je meedoen met leuke en voordelige acties. Wil je niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste updates in je mailbox!

Aanmelden nieuwsbrief

Acties in jouw gemeente

Collectieve inkoopactie

In de gemeente Westerveld staat op dit moment geen collectieve inkoopactie in de planning.

Agenda

Wat is er de komende maanden allemaal te doen in de gemeente? En aan welke acties kun je meedoen? Bekijk de agenda.

Meer informatie

Er ligt €50 voor je klaar!

Voor alle woningeigenaren in Drenthe ligt er €50 klaar. Deze kun je besteden aan energiebesparende producten zoals led lampen, radiatorfolie of een waterbesparende douchekop. Je kunt de producten online bestellen en gratis laten thuisbezorgen, of ze in de winkel kopen. Energie besparen in huis verlaagt niet alleen de energierekening, maar geeft ook meer wooncomfort én helpt bij het tegengaan van klimaatverandering. Zo werken we samen toe naar een duurzame provincie.

Meer over jouw tegoed

Agenda

Het Drents Energieloket komt naar je toe met vier webinars!

Het Drents Energieloket merkt dat inwoners hard bezig zijn met het verduurzamen van hun woning. Daarbij komen er logischerwijs veel vragen naar boven. 

Daarom organiseren we 4 webinars, waarvoor iedereen in Drenthe zich gratis kan inschrijven! De webinars geven samen een goed beeld van de technische mogelijkheden en financiële regelingen die in Drenthe beschikbaar zijn op het gebied van verduurzamen. Samen met experts behandelen we de meest gestelde vragen en belangrijkste onderwerpen. Meld je aan en stel alvast je persoonlijke vraag! Tijdens het webinar zullen we een aantal vragen behandelen.

Meer over de webinars

Januari 2021: Energiecafé in Dwingeloo

Wegens corona verplaatst van 7 november naar (onder voorbehoud) januari 2021. Energie Coöperatie Westerveld organiseert dan het eerste Energiecafé in de gemeente Westerveld.
Locatie: Over Entinghe, Dwingeloo.
Tijden: 11:00-16:00

Meer info op de website van EC Westerveld

Actief worden in je buurt?

In de gemeente Westerveld is de volgende energiecoöperatie actief:

Energiecoöperatie Westerveld 

Meer nieuws lezen uit jouw gemeente?

Op de website van het Drents Energieloket lees je welke acties er nog meer zijn in jouw gemeente!

Gemeente Westerveld