Gemeente Noordenveld

Op deze pagina vind je informatie over de campagne in de gemeente Noordenveld. Als huiseigenaar kun je deze herfst en winter meedoen met leuke en voordelige acties. Wil je niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste updates in je mailbox!

Aanmelden nieuwsbrief

Acties in jouw gemeente

Collectieve inkoopactie

In gemeente Noordenveld start een collectieve inkoopactie op 4 december. Je krijgt hierover een brief van de gemeente.

Meer informatie

Agenda

Wat is er de komende maanden allemaal te doen in de gemeente? En aan welke acties kun je meedoen? Bekijk de agenda.

Meer informatie

Samen inkopen is extra voordeel

De collectieve inkoopactie in gemeente Noordenveld start in december. Je krijgt hierover een brief van de gemeente met alle informatie. Op de website van Winst uit je woning kun je alvast meer lezen over de inkoopacties.

Website Winst uit je woning

Wat is een collectieve inkoopactie?

Tijdens een collectieve inkoopactie wordt met een grote groep huiseigenaren in een gemeente ingekocht. Hierdoor zijn de voorwaarden van de maatregelen goed en de prijzen scherp. De uitvoerende bedrijven worden door middel van een veiling gekozen. Tijdens een actie worden diverse energiebesparende maatregelen aangeboden, zoals: zonnepanelen, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en isolatieglas. Er wordt alleen samengewerkt met leveranciers die voldoen aan strenge voorwaarden. Hierdoor zijn kwaliteit, service en garantie gegarandeerd.

Agenda

Het Drents Energieloket komt naar je toe met de Warmtetour!

Vanaf oktober komt het Drents Energieloket naar je toe voor gratis energieadvies. We zullen in verschillende wijken op bezoek komen. Wil je weten wanneer we bij jou in de buurt zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Collectieve inkoopactie

Op 4 december start in de gemeente Noordenveld een collectieve inkoopactie. Houd je brievenbus in de gaten, want je ontvangt hierover een brief van de gemeente.

 

Actief worden in je buurt?

In de gemeente Noordenveld zijn de volgende energiecoöperaties actief:

Energiecoöperatie Noordseveld 

Dorpsbelangen RAS

Meer nieuws lezen uit jouw gemeente?

Op de website van het Drents Energieloket lees je welke acties er nog meer zijn in jouw gemeente!

Gemeente Noordenveld