Gemeente Noordenveld

Op deze pagina vind je informatie over de campagne in de gemeente Noordenveld. Als huiseigenaar kun je deze herfst en winter meedoen met leuke en voordelige acties. Wil je niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste updates in je mailbox!

Aanmelden nieuwsbrief

Acties in jouw gemeente

Collectieve inkoopactie

In de gemeente Noordenveld kun je op dit moment meedoen aan een collectieve inkoopactie. Je hebt hiervoor een brief gehad van de gemeente.

Meer informatie

Agenda

Wat is er de komende maanden allemaal te doen in de gemeente? En aan welke acties kun je meedoen? Bekijk de agenda.

Meer informatie

Er ligt €50 voor je klaar!

Voor alle woningeigenaren in Drenthe ligt er €50 klaar. Deze kun je besteden aan energiebesparende producten zoals led lampen, radiatorfolie of een waterbesparende douchekop. Je kunt de producten online bestellen en gratis laten thuisbezorgen, of ze in de winkel kopen. Energie besparen in huis verlaagt niet alleen de energierekening, maar geeft ook meer wooncomfort én helpt bij het tegengaan van klimaatverandering. Zo werken we samen toe naar een duurzame provincie.

Meer informatie over jouw tegoed

Samen inkopen is extra voordeel

De collectieve inkoopactie in gemeente Noordenveld is in december van start gegaan. Je hebt hierover een brief van de gemeente gekregen. Op de website van Winst uit je woning kun je alles lezen over deze inkoopactie en je vrijblijvend inschrijven!

Website Winst uit je woning

Wat is een collectieve inkoopactie?

Tijdens een collectieve inkoopactie wordt met een grote groep huiseigenaren in een gemeente ingekocht. Hierdoor zijn de voorwaarden van de maatregelen goed en de prijzen scherp. De uitvoerende bedrijven worden door middel van een veiling gekozen. Tijdens een actie worden diverse energiebesparende maatregelen aangeboden, zoals: zonnepanelen, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en isolatieglas. Er wordt alleen samengewerkt met leveranciers die voldoen aan strenge voorwaarden. Hierdoor zijn kwaliteit, service en garantie gegarandeerd.

Agenda

Het Drents Energieloket komt naar je toe met vier webinars!

Het Drents Energieloket merkt dat inwoners hard bezig zijn met het verduurzamen van hun woning. Daarbij komen er logischerwijs veel vragen naar boven. 

Daarom organiseren we 4 webinars, waarvoor iedereen in Drenthe zich gratis kan inschrijven! De webinars geven samen een goed beeld van de technische mogelijkheden en financiële regelingen die in Drenthe beschikbaar zijn op het gebied van verduurzamen. Samen met experts behandelen we de meest gestelde vragen en belangrijkste onderwerpen. Meld je aan en stel alvast je persoonlijke vraag! Tijdens het webinar zullen we een aantal vragen behandelen.

Meer info over de webinars

Collectieve inkoopactie

Op 4 december is in de gemeente Noordenveld een collectieve inkoopactie van start gegaan. Je hebt hierover een brief van de gemeente gekregen. Op de website van Winst uit je woning kun je alles lezen over deze inkoopactie. Je kunt je nu vrijblijvend inschrijven.

Website Winst uit je woning

 

Actief worden in je buurt?

In de gemeente Noordenveld zijn de volgende energiecoöperaties actief:

Energiecoöperatie Noordseveld 

Dorpsbelangen RAS

Meer nieuws lezen uit jouw gemeente?

Op de website van het Drents Energieloket lees je welke acties er nog meer zijn in jouw gemeente!

Gemeente Noordenveld