Gemeente Emmen

Op deze pagina vind je informatie over de campagne in de gemeente Emmen. Als huiseigenaar kun je deze herfst en winter meedoen met leuke en voordelige acties. Wil je niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste updates in je mailbox!

Aanmelden nieuwsbrief

Acties in jouw gemeente

Collectieve inkoopactie

In gemeente Emmen start een collectieve inkoopactie op 3 november. Je krijgt hierover een brief van de gemeente.

Meer informatie

Agenda

Wat is er de komende maanden allemaal te doen in de gemeente? En aan welke acties kun je meedoen? Bekijk de agenda.

Meer informatie

Samen inkopen is extra voordeel

De collectieve inkoopactie in gemeente Emmen start in november. Je krijgt hierover een brief van de gemeente met alle informatie. Op de website van Winst uit je woning kun je alvast meer lezen over de inkoopacties.

Website Winst uit je woning

Wat is een collectieve inkoopactie?

Tijdens een collectieve inkoopactie wordt met een grote groep huiseigenaren in een gemeente ingekocht. Hierdoor zijn de voorwaarden van de maatregelen goed en de prijzen scherp. De uitvoerende bedrijven worden door middel van een veiling gekozen. Tijdens een actie worden diverse energiebesparende maatregelen aangeboden, zoals: zonnepanelen, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en isolatieglas. Er wordt alleen samengewerkt met leveranciers die voldoen aan strenge voorwaarden. Hierdoor zijn kwaliteit, service en garantie gegarandeerd.

Agenda

Pop-up winkel in de bibliotheek van Emmen

In de Bibliotheek van Emmen vind je de komende maanden alle informatie om te kunnen besparen op je energierekening. Energiecoaches geven uitleg over energiebesparende maatregelen, tips en adviezen over energie besparen en subsidiemogelijkheden. Je kunt er ook je waardebon verzilveren!

De pop-up in Emmen is elke woensdag open van 2 tot 4 uur en op vrijdag van 10 tot 12 uur. Daarnaast kan je ook een afspraak maken. Het energie-informatiepunt is vooralsnog geopend tot en met 31 maart 2021.

Lees hier meer

Het Drents Energieloket komt naar je toe met de Warmtetour!

Vanaf oktober komt het Drents Energieloket naar je toe voor gratis energieadvies. We zullen in verschillende wijken op bezoek komen. Wil je weten wanneer we bij jou in de buurt zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Collectieve inkoopactie

Op 3 november start in de gemeente Emmen een collectieve inkoopactie. Houd je brievenbus in de gaten, want je ontvangt hierover een brief van de gemeente.

Actief worden in je buurt?

In de gemeente Emmen zijn de volgende energiecoöperaties actief:

Energiecoöperatie Nieuw Oranjepoort 

Zonnige start Emmen

Meer nieuws lezen uit jouw gemeente?

Op de website van het Drents Energieloket lees je welke acties er nog meer zijn in jouw gemeente!

Gemeente Emmen