Gemeente Borger-Odoorn

Op deze pagina vind je informatie over de campagne in de gemeente Borger-Odoorn. Als huiseigenaar kun je deze herfst en winter meedoen met leuke en voordelige acties. Wil je niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste updates in je mailbox!

Aanmelden nieuwsbrief

Acties in jouw gemeente

Collectieve inkoopactie

In gemeente Borger-Odoorn start een collectieve inkoopactie in januari. Je krijgt hierover een brief van de gemeente.

Meer informatie

Agenda

Wat is er de komende maanden allemaal te doen in de gemeente? En aan welke acties kun je meedoen? Bekijk de agenda.

Meer informatie

Er ligt €50 voor je klaar

Voor alle woningeigenaren in Drenthe ligt er €50 klaar. Deze kun je besteden aan energiebesparende producten zoals led lampen, radiatorfolie of een waterbesparende douchekop. Je kunt de producten online bestellen en gratis laten thuisbezorgen, of ze in de winkel kopen. Energie besparen in huis verlaagt niet alleen de energierekening, maar geeft ook meer wooncomfort én helpt bij het tegengaan van klimaatverandering. Zo werken we samen toe naar een duurzame provincie.

Meer informatie over jouw tegoed

Samen inkopen is extra voordeel

De collectieve inkoopactie in gemeente Borger-Odoorn start in januari. Je krijgt hierover een brief van de gemeente met alle informatie. Op de website van Winst uit je woning kun je alvast meer lezen over de inkoopacties.

Website Winst uit je Woning

Wat is een collectieve inkoopactie?

Tijdens een collectieve inkoopactie wordt met een grote groep huiseigenaren in een gemeente ingekocht. Hierdoor zijn de voorwaarden van de maatregelen goed en de prijzen scherp. De uitvoerende bedrijven worden door middel van een veiling gekozen. Tijdens een actie worden diverse energiebesparende maatregelen aangeboden, zoals: zonnepanelen, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en isolatieglas. Er wordt alleen samengewerkt met leveranciers die voldoen aan strenge voorwaarden. Hierdoor zijn kwaliteit, service en garantie gegarandeerd.

Agenda

Het Drents Energieloket komt naar je toe met vier webinars!

Het Drents Energieloket merkt dat inwoners hard bezig zijn met het verduurzamen van hun woning. Daarbij komen er logischerwijs veel vragen naar boven. 

Daarom organiseren we 4 webinars, waarvoor iedereen in Drenthe zich gratis kan inschrijven! De webinars geven samen een goed beeld van de technische mogelijkheden en financiële regelingen die in Drenthe beschikbaar zijn op het gebied van verduurzamen. Samen met experts behandelen we de meest gestelde vragen en belangrijkste onderwerpen. Meld je aan en stel alvast je persoonlijke vraag! Tijdens het webinar zullen we een aantal vragen behandelen.

Meer info over de webinars

Collectieve inkoopactie

In januari start in de gemeente Borger-Odoorn een collectieve inkoopactie. Houd je brievenbus in de gaten, want je ontvangt hierover een brief van de gemeente.

Actief worden in je buurt?

In de gemeente Borger-Odoorn zijn de volgende energiecoöperaties actief:

Eco Oostermoer

Energiecoöperatie Valthe

Meer nieuws lezen uit jouw gemeente?

Hier lees je welke acties er nog meer zijn in jouw gemeente!

Gemeente Borger-Odoorn