Gemeente Assen

Op deze pagina vind je informatie over de campagne in de gemeente Assen. Als huiseigenaar kun je deze herfst en winter meedoen met leuke en voordelige acties. Wil je niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste updates in je mailbox!

Aanmelden nieuwsbrief

Acties in jouw gemeente

Collectieve inkoopactie

In de gemeente Assen is een collectieve inkoopactie van start gegaan in augustus. Je hebt hierover een brief gekregen van de gemeente. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten.

Meer informatie

Agenda

Wat is er de komende maanden allemaal te doen in de gemeente? En aan welke acties kun je meedoen? Bekijk de agenda.

Meer informatie

Er ligt €50 voor je klaar

Voor alle woningeigenaren in Drenthe ligt er €50 klaar. Deze kun je besteden aan energiebesparende producten zoals led lampen, radiatorfolie of een waterbesparende douchekop. Je kunt de producten online bestellen en gratis laten thuisbezorgen, of ze in de winkel kopen. Energie besparen in huis verlaagt niet alleen de energierekening, maar geeft ook meer wooncomfort én helpt bij het tegengaan van klimaatverandering. Zo werken we samen toe naar een duurzame provincie.

Meer informatie over jouw tegoed

Samen inkopen is extra voordeel

De collectieve inkoopactie in gemeente Assen is in augustus van start gegaan. Je hebt hierover een brief van de gemeente gekregen.  Op de website van Winst uit je woning kun je alles lezen over deze inkoopactie. Schrijf je tot 31 oktober 2020 vrijblijvend in!

Website Winst uit je woning

Wat is een collectieve inkoopactie?

Tijdens een collectieve inkoopactie wordt met een grote groep huiseigenaren in een gemeente ingekocht. Hierdoor zijn de voorwaarden van de maatregelen goed en de prijzen scherp. De uitvoerende bedrijven worden door middel van een veiling gekozen. Tijdens een actie worden diverse energiebesparende maatregelen aangeboden, zoals: zonnepanelen, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en isolatieglas. Er wordt alleen samengewerkt met leveranciers die voldoen aan strenge voorwaarden. Hierdoor zijn kwaliteit, service en garantie gegarandeerd.

Agenda

Het Drents Energieloket komt naar je toe met vier webinars!

Het Drents Energieloket merkt dat inwoners hard bezig zijn met het verduurzamen van hun woning. Daarbij komen er logischerwijs veel vragen naar boven. 

Daarom organiseren we 4 webinars, waarvoor iedereen in Drenthe zich gratis kan inschrijven! De webinars geven samen een goed beeld van de technische mogelijkheden en financiële regelingen die in Drenthe beschikbaar zijn op het gebied van verduurzamen. Samen met experts behandelen we de meest gestelde vragen en belangrijkste onderwerpen. Meld je aan en stel alvast je persoonlijke vraag! Tijdens het webinar zullen we een aantal vragen behandelen.

Meer informatie over de webinars

Collectieve inkoopactie

De collectieve inkoopactie in gemeente Assen is in augustus van start gegaan. Je hebt hierover een brief van de gemeente gekregen.  Op de website van Winst uit je woning kun je alles lezen over deze inkoopactie. Je kunt je tot 31 oktober 2020 vrijblijvend inschrijven.

Website Winst uit je Woning

Actief worden in je buurt?

In de gemeente Assen is de volgende energiecoöperatie actief:

Energiecoöperatie Duurzaam Assen

Met energie aan de slag in de gemeente Assen!

 

Ga naar www.assen.nl/energie voor meer informatie over acties en plannen binnen de gemeente.

Meer nieuws lezen uit jouw gemeente?

Hier lees je welke acties er nog meer zijn in jouw gemeente!

Gemeente Assen