Gemeente Assen

Op deze pagina vind je informatie over de campagne in de gemeente Assen. Als huiseigenaar kun je deze herfst en winter meedoen met leuke en voordelige acties. Wil je niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste updates in je mailbox!

Aanmelden nieuwsbrief

Acties in jouw gemeente

Collectieve inkoopactie

In de gemeente Assen is een collectieve inkoopactie van start gegaan in augustus. Inschrijven kan tot 31 oktober. Je hebt hierover een brief gekregen van de gemeente.

Meer informatie

Agenda

Wat is er de komende maanden allemaal te doen in de gemeente? En aan welke acties kun je meedoen? Bekijk de agenda.

Meer informatie

Samen inkopen is extra voordeel

De collectieve inkoopactie in gemeente Assen is in augustus van start gegaan. Je hebt hierover een brief van de gemeente gekregen.  Op de website van Winst uit je woning kun je alles lezen over deze inkoopactie. Schrijf je tot 31 oktober 2020 vrijblijvend in!

Website Winst uit je woning

Wat is een collectieve inkoopactie?

Tijdens een collectieve inkoopactie wordt met een grote groep huiseigenaren in een gemeente ingekocht. Hierdoor zijn de voorwaarden van de maatregelen goed en de prijzen scherp. De uitvoerende bedrijven worden door middel van een veiling gekozen. Tijdens een actie worden diverse energiebesparende maatregelen aangeboden, zoals: zonnepanelen, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en isolatieglas. Er wordt alleen samengewerkt met leveranciers die voldoen aan strenge voorwaarden. Hierdoor zijn kwaliteit, service en garantie gegarandeerd.

Agenda

Het Drents Energieloket komt naar je toe met de Warmtetour!

Vanaf oktober komt het Drents Energieloket naar je toe voor gratis energieadvies. We zullen in verschillende wijken op bezoek komen. Wil je weten wanneer we bij jou in de buurt zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Collectieve inkoopactie

De collectieve inkoopactie in gemeente Assen is in augustus van start gegaan. Je hebt hierover een brief van de gemeente gekregen.  Op de website van Winst uit je woning kun je alles lezen over deze inkoopactie. Je kunt je tot 31 oktober 2020 vrijblijvend inschrijven.

Website Winst uit je Woning

Actief worden in je buurt?

In de gemeente Assen is de volgende energiecoöperatie actief:

Energiecoöperatie Duurzaam Assen

Meer nieuws lezen uit jouw gemeente?

Hier lees je welke acties er nog meer zijn in jouw gemeente!

Gemeente Assen