Gratis warmtefoto en isolatierapport

Met een warmtefoto van de voorkant van uw woning ziet u direct waar het huis warmte lekt.

U heeft uw rapport ontvangen. En nu?

Wij zoeken het beste isolatie-idee!

Het Drents Energieloket draagt een steentje bij!

Heeft het isolatierapport u op ideeën gebracht om aan de slag te gaan met het beter isoleren van uw woning? Wij zijn op zoek naar het meest interessante/creatieve/effectieve idee. Laat ons voor 16 mei weten wat u wilt gaan doen, en vooral waarom. Het Drents Energieloket helpt een handje mee bij het beste isolatie-idee!

Dien hier uw idee in

Deel uw mening en maak kans op €50

Het Drents Energieloket is erg benieuwd naar uw mening over deze actie. Daarom hebben wij een enquete opgesteld. Deze enquete, bestaande uit 9 korte vragen, kunt u via onderstaande knop invullen.
Door de enquete in te vullen maakt u kans op één van de drie VVV waardebonnen van €50,-

Ga naar de enquete

Webinar

Vanwege het geringe aantal aanmeldingen besloten dat het webinar over het isolatierapport helaas definitief niet doorgaat.
Mocht u een isolatierapport hebben ontvangen en u heeft hierover vragen, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van het Drents Energieloket.

Veelgestelde vragen

Ongeveer vijf weken nadat de warmtefoto is gemaakt wordt het rapport per post opgestuurd naar uw adres. U heeft een e-mail ontvangen voordat de warmtefoto is genomen. Daarin vindt u op welke dag uw woning is gefotografeerd.

Dat kan. Er zijn drie data waarop een webinar wordt georganiseerd. Hierwordt een voorbeeldrapport toegelicht en kunt u uw vragen kunt stellen. U kunt zich hieraanmelden voor één van de webinars. Mocht u na een webinar toch nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Nee, u bent tot niets verplicht. Het rapport is geheel vrijblijvend, maar we hopen uiteraard wel dat het u inspireert en helpt om uw woning verder te isoleren. Op onze website leest u handige informatie en tips om u daarbij verder te helpen.

Het rapport laat zien waar er zogeheten warmteleken te zien zijn en waar u kunt beginnen met isoleren. Op onze website lees je meer over gevelisolatie, dakisolatie en isolerend glas. Als u naar het doorlezen van deze informatie nog meer wilt weten helpt het Drents Energieloket u onafhankelijk en kosteloos. Hier kunt u contactinformatie vinden.

Helaas kunnen uw familie en vrienden geen gratis warmtefoto en isolatierapport ontvangen. U heeft uw rapport en foto ontvangen in het kader van een eenmalige actie in een aantal wijken en dorpen. Lokale energiecoöperaties of bedrijven bieden in sommige gevallen echter ook warmtefoto’s aan.

Nee. De isolatierapporten worden door Sobolt b.v. in opdracht van het Drents Energieloket gemaakt. Wij laten de rapporten afdrukken en bij u thuis bezorgen. Het rapport wordt niet met anderen gedeeld.

Nee. Het gaat om een eenmalige actie waarbij vanaf de straat alleen de voorkant van uw woning is gefotografeerd. Lokale energiecoöperaties of bedrijven bieden ook warmtefoto’s aan. Wellicht kunnen zij u helpen de rest van uw woning ook in beeld te brengen.

Jazeker, daar zijn we zelfs erg blij mee. U kunt uw ervaring delen op deze websitepagina door het invullen van onze enquête (tot 1 mei 202). Wij stellen uw opmerkingen zeer op prijs. Onder de inzendingen verloten wij drie VVV-waardebonnen van €50,-

De warmtefoto en het isolatierapport

Als u onlangs een brief van uw gemeente heeft ontvangen over de warmtefoto, dan woont u in één van de dorpen of wijken waar het Drents Energieloket en de gemeenten deze winter gratis warmtefoto’s hebben aangeboden voor woningeigenaren. 

Rapport en foto ontvangen
Deze foto is, als u zich de afgelopen weken heeft aangemeld via deze site, inmiddels gemaakt. Het isolatierapport en de warmtefoto van uw woning worden een aantal weken na het maken van de foto bij u thuis bezorgd met de post. Dit is gratis en vrijblijvend. 

Webinars
Nadat u uw foto en rapport ontvangen heeft kan het goed zijn dat u nog vragen heeft. Daarom organiseren we een viertal webinars. U kunt zich hier onder voor één van deze webinars aanmelden via deze webpagina. Tijdens de webinars zal er uitleg zijn van een expert, en is er ruimte om vragen te stellen. 

Nu een vraag?
Kijk dan bij de veelgestelde vragen op deze pagina. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u contact opnemen met het Drents Energieloket. 

Enquete
Daarnaast vinden wij het fijn om uw mening over deze actie te horen. U kunt op deze pagina een enquête invullen. Door de enquete in te vullen maakt u kans op één van de drie VVV waardebonnen van €50,-