Ga thuis op warmtetour

We nodigen iedereen in Drenthe van harte uit om ons loket op wielen online een bezoekje te brengen! Alles waarvoor je naar het rijdend loket zou komen is hier te vinden! Benieuwd hoe ons rijdende loket eruitziet?

Neem dan hier alvast een kijkje!
Flyers

Flyers

Nieuwsgierig naar bijvoorbeeld energieneutraal wonen, isolerend glas of vloer- dak- en gevelisolatie? Blader dan eens online door onze flyers.

Advies

Advies

Specifieke vragen over de verduurzaming van je huis? Vraag dan een gratis en onafhankelijk adviesgesprek aan. Daniël en Jelte van het Drents Energieloket helpen je graag bij al je vragen.

Webinars

Webinars

Wil je helemaal op de hoogte zijn van de belangrijkste stappen naar duurzaam wonen? In onze webinars en video’s praten we je graag bij.

Energiemeter

Energiemeter

Benieuwd hoeveel energie je apparaten eigenlijk verbruiken? Met een energiemeter kun je dit gemakkelijk zien! Lenen over een aantal weken pas!

CV-bon

CV-bon

Wil jij de warmte beter door je huis verdelen? Met de CV-verbeterbon kun je je radiatoren of vloerverwarming groepen door een erkend installateur in balans laten brengen.

Waardebon

Waardebon

Voor alle woningeigenaren in Drenthe ligt €50 klaar. Deze mag je uitgeven aan producten om jouw woning te verduurzamen. Online of (als het straks weer kan) in de winkel! Nieuwsgierig?

Energiecoach

Energiecoach

Laagdrempelig energieadvies en tips om je energierekening omlaag te krijgen? De Drentse energiecoach bij jou in de wijk helpt je graag!

Klustips

Klustips

Zelf aan de slag met energiebesparende producten? Neem dan eens een kijkje bij onze klusblogs en klustips.

Prikbord

Prikbord

Vragen, tips, hulp nodig, materiaal over? Drenthe komt samen op het prikbord! Laat een bericht achter of help een ander.

Altijd op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het Drents Energieloket en ontvang maandelijks de nieuwste acties, inspiratie, tips en ervaringsverhalen over energiebesparende maatregelen in je mailbox.

inschrijven

Maak kennis

Op dit moment kan onze wintercampagne alleen online plaatsvinden. Maar zodra het weer verantwoord is zal het Drents Energieloket op Warmtetour gaan met het rijdende loket. Nieuwsgierig?

Maak kennis!