Maak kennis met het rijdende loket

Op dit moment kan onze wintercampagne alleen online plaatsvinden. Maar zodra het weer verantwoord is zal het Drents Energieloket op Warmtetour gaan met het Energieloket op wielen. Nieuwsgierigen kunnen hem hier vast beter bekijken!

 

Advies

Bij de kar krijg je vrijblijvend en gratis energieadvies op maat. Medewerkers van het Drents Energieloket helpen je graag met al je vragen. Van het wel of niet aanschaffen van een warmtepomp tot financiële regelingen. Ben je nu al opzoek naar advies? Vraag dan een telefonisch adviesgesprek met het Drents Energieloket aan.

Meer informatie

In je wijk of dorp

Zodra de Covid-preventiemaatregelen het weer toelaten rijden we met ons loket door Drenthe. Samen met gemeenten en energiecoöperaties wordt een route langs een aantal wijken en dorpen in Drenthe uitgestippeld.  Je bent welkom om langs te komen voor persoonlijk energieadvies, om energiemeters te lenen, tips en adviezen uit te wisselen  of een afspraak in te plannen met een energiecoach bij jou thuis.

Samen

In Drenthe doen we het samen. Zonnepanelen nemen of je gevel laten isoleren kan nogal wat vragen oproepen. Gelukkig zijn er in Drenthe al heel veel mensen die je voor gingen, en die helpen je graag. De kar vormt een ontmoetingsplek, zodat buren elkaar omweg kunnen helpen met hun gouden tips en adviezen. Nu al  vragen stellen, of tips en adviezen uitwisselen?

Naar het prikbord

Altijd op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het Drents Energieloket en ontvang maandelijks de nieuwste acties, inspiratie, tips en ervaringsverhalen over energiebesparende maatregelen in je mailbox.

inschrijven