Eigen installateur

Waterzijdig inregelen wordt gedaan door een erkende monteur. Er doen op dit moment verschillende erkende installatiebedrijven uit Drenthe mee aan de actie, maar we geven je ook graag de optie om je eigen installateur te kiezen. 

Meedoen met je eigen installateur

Wil je graag meedoen met de CV-verbeterbon actie, maar wil de werkzaamheden graag laten uitvoeren door uw eigen installateur? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij bieden de mogelijkheid om de CV-installatie door je eigen installateur te laten optimaliseren. Dit vraagt echter wel iets meer inzet van jou als deelnemer.

Zelf afspraken maken
Omdat wij geen afspraken hebben gemaakt met installateurs die niet op de lijst van deelnemende bedrijven staan, zal je zelf contact met jouw installateur moeten opnemen om te vragen of ze bereid zijn mee te doen aan de CV-verbeterbon actie. Mocht dit het geval zijn, dan ben je als deelnemer zelf verantwoordelijk voor de afspraken die je met je eigen installateur maakt.

Stappenplan aanhouden
Aan de hand van het stappenplan kunnen jij en de door jou gekozen installateur gemakkelijk te zien hoe de actie is ingeregeld. Daarom raden wij aan dit stappenplan als leidraad te gebruiken. Die is hier te bekijken, en te downloaden om uit te printen. Let er echter wel op dat een aantal stappen anders verlopen wanneer je voor een eigen installateur kiest.

Uitvoerdersverklaring
Wanneer je de installateur opdracht geeft voor de werkzaamheden, dien je als deelnemer van de actie zelf de benodigde uitvoerdersverklaring aan te leveren aan jouw installateur. Wanneer de installateur het document volledig ingevuld heeft kun je de subsidie van €200 aanvragen, zoals dit in het stappenplan beschreven staat.

Open de uitvoerdersverklaring