De cv-verbeterbon

Geef deze winter je CV-installatie een update met €200 korting! Zo wordt het beter warm in huis én bespaar je op energiekosten.

Let op: deze actie sluit binnenkort

De CV-verbeterbon actie loopt op zijn eind. Het is nog tot uiterlijk 31 december 2021 mogelijk om je subsidieaanvraag in te dienen. Hiervoor moet het stappenplan tot stap 9 zijn uitgevoerd. Neem contact op met jouw installateur om te kijken of de uitvoering van dit stappenplan haalbaar is voor het einde van het jaar. Voor vragen kun je contact opnemen met het Drents Energieloket.

Waarom

waterzijdig inregelen?

Merk je dat het lang duurt voordat je huis warm is, of warmen sommige kamers langzamer op dan anderen? Grote kans dat de radiatoren uit balans zijn. Waterzijdig inregelen kan in dat geval een groot verschil maken omdat je huis sneller en gelijkmatiger verwarmd wordt. En dat merk je! Het wooncomfort neemt toe, je bespaart op je gasrekening én je levert een concrete bijdrage aan een duurzamere toekomst.

Meer uitleg over waterzijdig inregelen

Een warm huis in 10 stappen

Lees nog eens rustig alle informatie over de actie en waterzijdig inregelen op deze pagina of in de folder.

Bekijk hier of je huis geschikt is voor waterzijdig inregelen. Je kunt hier ook alvast een inschatting maken van de kosten.

Let op: Vanwege grote drukte bij de installateurs hebben we deze actie gepauzeerd.

Verzamel de volgende gegevens:
a. Aantal radiatoren in huis
b. Merk, type en bouwjaar van de CV-ketel
Meld je dan hier vrijblijvend aan en kies zelf één van de deelnemende installateurs of lees meer over de optie om samen te werken met je eigen installateur. Je ontvangt een bevestiging en checklist met verdere stappen via e-mail. (Aanmelden kan vanaf 16 december.) 

De installateur neemt contact op om een 1e afspraak te maken – en komt langs om de situatie in huis te bekijken.

De installateur stuurt een offerte. Wil je zelf alvast een inschatting maken van de kosten? Dat kan hier. 

Als je de offerte hebt goedgekeurd maakt de installateur een tweede afspraak en komt langs om de werkzaamheden uit te voeren.

De installateur stuurt een factuur. Als je alle 10 de stappen doorlopen hebt ontvang je hier straks €200,- korting op.

Na het ontvangen van de betaling stuurt de installateur een uitvoerdersverklaring op. Hiermee kun je bewijzen dat het waterzijdig inregelen is uitgevoerd. Bewaar deze goed!

Via deze website van SNN (samenwerkingsverband Noord-Nederland) kun je de subsidie van €200 aanvragen. Je upload hiervoor de uitvoerdersverklaring en houd je bankrekeningnummer bij de hand. Na de aanvraag krijg je per e-mail een bevestiging.

Je krijgt €200 teruggestort op je rekening en kunt genieten van een heerlijk warm huis én een lagere energierekening!

Afvinken

Download hier het stappenplan om te bewaren en/of thuis te printen.
Je kunt op het stappenplan gemakkelijk afvinken welke acties jij al hebt ondernomen. Zo blijft de CV-verbeterbon-actie overzichtelijk.

Download hier