Bestellen met je waardebon vanuit je luie stoel? Binnenkort kan het!

Heb je je waardebon van €50 voor energiebesparende producten nog niet gebruikt? Vanaf 17 november is er een snelle en simpele manier, want je kunt dan direct online producten bestellen en afrekenen met je waardebon. Dat betekent: je hoeft het bedrag niet zelf voor te schieten, je hoeft niet naar een winkel én je krijgt de producten gratis thuisbezorgd (bij een bestelling van minimaal €35). Het enige wat je hoeft te doen is producten uitkiezen die goed bij jouw huis passen – en ze te bestellen. En dan kan het klussen beginnen!

Waardebon verzilveren: 2 manieren

Je kunt je waardebon natuurlijk nog steeds verzilveren op de originele manier: je bekijkt hiervoor eerst het budget op de website en kijkt welke producten je wilt aanschaffen. Hierbij kunnen onze klustips misschien helpen – en de uitgebreide productenlijst. Je schaft de producten daarna aan bij een winkel of bouwmarkt in de buurt en verzilvert de waardebon daarna online. Na controle ontvang je maximaal €50 retour.

Hoewel je met de deze manier wel de lokale ondernemers steunt, is de nieuwe methode een stuk gemakkelijker en bovendien helemaal corona proof. De eerste aangesloten webwinkel die deze methode aanbiedt is de Energiebespaarshop – en de komende weken verwachten we dat meer webshops zich zullen aansluiten.

Welke producten passen bij mij?

Het valt nog niet mee om een keuze te maken welke energiebesparende producten het beste bij jouw huis en gedrag passen. Daarom werken we de komende 2 weken ook aan een aantal energiebesparende “boxen”: dat zijn lijstjes met producten die de meeste mensen in hun huis kunnen gebruiken, zoals ledlampen en een waterbesparende douchekop. Of kies je voor de simpele, maar innovatieve radiatorventilator? Houd de website in de gaten voor meer tips!

Waardebon kwijt?

Ben je je waardebon of de persoonlijke code kwijt? Je kunt hem eenvoudig opvragen bij Winst uit je woning. Stuur een mailtje (met je adresgegevens en telefoonnummer erin) naar [email protected] met het verzoek voor een nieuwe code.